Jachtschilder

Fokke de Jong Watersport kan alle schilderwerk aan uw schip verzorgen. O.a. schilderen- en of spuiten romp en opbouw, antifouling aanbrengen onderwaterschip, lakken in- en exterieur. Ook kunn wij uw schip bij ons op locatie stralen en voorzien van een compleet nieuw verfsysteem.

Schilderen romp en opbouw

Fokke de Jongwatersport, schildert sloepen, zeiljachten en motorkruisers in de traditionele kleuren maar ook in hippe en frisse kleuren. Naast het schilderen kunnen wij ook jachtlakken spuiten waaronder metallic.  Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op. Tevens kunt u hier enkele door ons uitgevoerde schilderprojecten bekijken.

Antifouling

Voor dat een nieuwe laag antifouling aangebracht kan worden zorgen wij eerst voor een schoon, glad en vetvrij onderaterschip doormiddel van afspuiten met een hogedrukspuit. Eventueel wordt loszittende materiaal met een krabber verwijderd. Afhankelijk van de situatie kan dan een antifouling aangebracht worden of wordt er eerst nog een hechtprimer als tussenlaag aangebracht. Wij verwerken alle soorten antifouling (harde antifouling en zelfslijpende) van diverse merken.

Mocht de staat van uw onderwaterschip in een dusdanig slechte conditie verkeren dan kunnen wij het onderwaterschip ook voor uw stralen. Na het stralen worden dan direct meerdere lagen coating op het onderwaterschip gespoten. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Lakken

Ook het lakwerk aan houten schepen kan door Fokke de Jong Watersport verzorgd worden. Zo schuren en lakken wij voor u de romp- en of opbouw, reling, potdeksel en de betimmering. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Hieronder een aantal voorbeelden van onze werkzaamheden.

Stralen

Soms is het aan te raden met een nieuw verfsysteem te beginnen en dan is stralen de oplossing. Bij Fokke de Jong Watersport stralen we op de werf en voorzien we uw schip direct na het stralen van een conserveringslaag om vliegroest te voorkomen. Na het spuiten van deze conserveringslaag wordt uw schip geplamuurd en vervolgens voorzien van meerde lagen primer en aflak of antifouling. Voor meer informatie over het stralen kunt u contact met ons opnemen.